Úgy emlékszem mindig is zenésznek készültem, zenészcsaládban nőttem fel, ezért természetesnek tűnt hogy kora gyermekkoromtól klasszikus zongoraórákra jártam (néha némi szülői kényszer hatására). Középiskolás koromban "megfertőzött" a rock, és popzene, ennek hatására különböző zenekarokban kezdtem játszani billentyűs hangszereken. A nyolcvanas évek végén előadóművészi engedélyt szereztem zongoraszakon az OSZK (Országos Szórakoztatózenei Központ) vizsgán. Ezt követően közel tizenöt évig főleg külföldön dolgoztam hívatásos zenészként. Több mint tíz éve itthon vállalok zeneszolgáltatást, vagy hatszáz nagysikerű rendezvény tapasztalatával rendelkezem.

Körülbelül négy éve szólózenészként, és (vagy) DJ-ként működöm, sokszor a két tevékenység kombinációjával is. A retro, és a mulatós sikeresebb élőben, viszont a DJ szolgáltatással mindenféle igényt, és kérést ki tudok elégíteni.

Zeneileg mindenevő vagyok, ezért mindig az adott társaság ízlésének igyekszem megfelelni. Teljes zenei palettát kínálok, több mint húszezres slágerválasztékomból.

A leggyakoribban igényelt zenék: 80', 90' hazai, és külföldi Retro Party, Modern tánczene (Avicii, Shakira, Pitbull, Katy Perry, David Guetta...stb.), Funky Disco, Latin Disco, Rock & Roll, Swing, és Evergreen főleg vacsora alatt, valamint ha nagyon kell, az újabb mulatós pl. Nótár Mary, Jolly, Kis Grófó az is mehet a kívánt mennyiségben.

            

Kis türelmet kérek, míg a videók betöltődnek!

Elérhetőség

Molnár László
Budapest Orczy Téri Lakópark

30 972 1826

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode