Néhány fontos részletre nem árt gondolnotok, amit a helyszín lekötése előtt egyértelműen tisztázni érdemes:

A Terem befogadóképessége

Ha csak lehet, ne válasszatok olyan helyszínt ahová nem fér be egy terembe a násznép, a tánctér, és a zenész vagy DJ felszerelése,eszközei. Sokszor előfordul, hogy az étteremvezető bevállal hetven főt, mikor hatvan fővel is zsúfolt lenne. A násznép, és a tánctér széttagolása két különálló helyiségre mindenképp kerülendő, mert a bulihangulatnak biztosan alátesz.

Hangerő az esküvő időtartama alatt

Időnként a kiválasztott helyszínen "elfelejtenek" szólni, hogy a hangerőt valamelyik kekec szomszéd, vagy hotelek és panziók esetén a szállóvendégek miatt este tíz óra után radikálisan limitálni kell. Hangsúlyozom nekem csak egy mozdulat a hangerő csökkentés, de alig hiszem hogy egy zsebrádió hangerejével összejön egy kis DJ Feeling.

DJ, vagy zenész helyigény

Nekem minimum 4 négyzetméter, de optimálisan 5 négyzetméter területre van szükségem, valamint a közelben legalább egy 220V, 16A csatlakozásra. Komplett hangosítással, valamint fénytechnikával rendelkezem, ezeket saját magam szállítom, és szerelem be.

Étel, és ital fogyasztás személyemre

Mivel esküvők esetén a felkészülési időmet is beleszámítva akár tizenkét órát is eltöltök, megköszönöm ha biztosítanak számomra alkoholmentes üdítőt, valamint egytányér fogást valamikor a vacsoraidő közepén. Nem igénylek ülőhelyet a vendégek között, nekem bárhol megfelel.

Zene a vacsora időtartam alatt

A vacsora teljes időtartama alatt diszkrét hangerővel kellemes háttérzenét biztosítok, főleg örökzöld melódiákból, természetesen figyelembe véve az Ifjú Pár, és a vendégek ízlésvilágát.

A nyitótánc

Ma már nincs kőbevésve mi legyen a nyitótánc, ez teljes egészében rátok van bízva. Lehet egy romantikus lassú, vagy egy klasszikus keringő, vagy egy kis latin, de lehet akár vicces, stíluskavalkádból egyénileg összeállított mix is (Ez utóbbi azért lehetőleg ne legyen hat percnél hosszabb!) 

Menyasszonytánc

Ehhez mindenképp közismert csárdásokból öszeálltott egyveleget ajánlok, akkor is ha alapvetően nem preferált a mulatós műfaj a vendégek ízlésvilága ismeretében. Persze azért másban is meg tudunk egyezni.

És még számos megbeszélni való........

Mivel még annyi minden egyéni kívánság, elképzelés szóba jöhet, ezekről majd szót ejtünk egy személyes, baráti beszélgetés sorén.

Kis türelmet kérek, míg a videók betöltődnek!

Elérhetőség

Molnár László
Budapest Orczy Téri Lakópark

30 972 1826

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode